دانشگاه تهران علاوه بر آزمون کتبی دکتری متمرکز در ۱۱۲ رشته گرایش از داوطلبان معرفی شده آزمون کتبی مجدد می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه تهران پس از انتشار کارنامه انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۹۸، جداول ضرایب آزمون تخصصی ۱۱۲ رشته گرایش را برای داوطلبان معرفی شده اعلام کرد.

بر اساس مندرجات دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری ۹۸ دانشگاه ها و مؤسسات مجری دوره های دکتری چگونگی تشکیل پرونده متقاضیان، زمان و مکان برگزاری آزمون، نحوه مصاحبه علمی یا برگزاری آزمون تخصصی را از طریق پایگاه اطلاع رسانی خود و این سازمان به داوطلبان اعلام خواهند کرد.

دانشگاه تهران در شیوه نامه پذیرش دانشجوی دوره دکتری تخصصی (Ph.D) برای سال تحصیلی ١٣٩٩-١٣٩۸ اعلام کرد: مصاحبه علمی و سنجش عملی (تا ۳۰ امتیاز) شامل ارزیابی تخصصی (مصاحبه علمی و برگزاری آزمون کتبی و عملی) و ارزیابی عمومی و ارزیابی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری (تا ۲۰ امتیاز) شامل سوابق آموزشی و سوابق پژوهشی و فناوری است.

این دانشگاه از هر داوطلب به میزان یک میلیون ریال (۱۰۰ هزار تومان) بابت مرحله ارزیابی تخصصی دریافت می کند.

دانشگاه تهران در ۱۱۲ رشته گرایش آزمون کتبی برگزار می کند و رشته های خارج از جدول اعلام رشته ها شامل آزمون کتبی نمی شوند.

حاضرین در سایت

با ما در تماس باشید

1703 ویژه تهران بدون نیاز به پیش شماره

آدرس: تهران - بالاتر از میدان ولیعصر (عج) - نرسیده به زرتشت - روبروی سینما آفریقا - کوچه بهمبری - پلاک30

ایمیل: info@negareh.ac.ir

نماد اعتماد

logo-samandehi

نقشه گوگل

کپی رایت © 1397 نگاره. کلیه حقوق وب سایت محفوظ می باشد.

Template Design:Dima Group