خانه مهندسی شیمی مجموعه ای فعال در صنایع پایین دستی با اهداف ارائه خدمات فنی و مهندسی، مشاوره و آموزش به متخصصین این حوزه در سال 1388 در موسسه آموزش عالی آزاد نگاره دایر گردیده است. فعالیت های این شرکت در دو بخش عمده مطالعات و عملیات متمرکز است. شرکت خانه مهندسی شیمی، با بهره‌گیری از کارگروه های تخصصی موفق و باتجربه شاغل در صنایع نفت و گاز کشور، اقدام به ارائه خدمات فنی و مهندسی و آموزشی در بخش های عملیاتی، نرم افزاری و تخصصی این حوزه می نماید.

خانه مهندسی شیمی  صداقت، کسب اعتماد و رضایت مخاطبان را سرلوحه‌ی کارخود قرار داده است. از نقاط قوت این شرکت، بهره گیری از تجربه ی اساتید صنعتی فعال به عنوان تیم مشاوره، مدرس و هیئت علمی شرکت در کنار کارگروه های تخصصی متشکل از فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه های صنعت نفت، صنعتی شریف، تهران و امیرکبیر و علوم تحقیقات تهران است.

حاضرین در سایت

ما 120 مهمان و یک عضو آنلاین داریم

کاربران
مطالب

نماد اعتماد

logo-samandehi

نقشه گوگل

کپی رایت © 1397 نگاره. کلیه حقوق وب سایت محفوظ می باشد.

Template Design:Dima Group