چشم انداز ها:

در دنیای امروز که تکنولوژی و تخصص ها همه روزه در حال تغییر و ارتقاء می‌باشد، رمز دستیابی به موفقیت در صنعت آن است که تلاش و تمرکز خود را بر بهره­ بری حداکثری از دانش پنهان نیروهای متخصص خود و مستندسازی آنها نماید تا نسل های آینده از این تجارب ارزنده که شاید تجربه برخی از آنها امکان ناپذیر و پرهزینه باشد، بی‌نصیب و محروم نمانند.

این انگیزه ما را برآن داشت تا با بهره­ گیری از نیرو­های انسانی مجرب و آگاه از دانش روز، و با الگو گرفتن از روش های نوین آموزشی اقدام به برگزاری دوره­های کاربردی موردنیاز صنعت نموده، تا گامی نو و موثر در جهت ارتقاء سطح دانش کاربردی نیروی انسانی این حوزه برداشته شود. امید است با استعانت از خداوند متعال، در این مسیر همگام با شرکت­های پیشرو و فعال در سطح بین المللی حرکت کرده تا خلاء­ موجود در این حوزه پرشود.

اهداف :

ارتقای فناوری های ملی، ظرفیت سازی و توسعه منابع انسانی لازم برای شرکت های فعال در صنعت نفت کشور
    ارتباط و تعامل مستمر با بدنه عملیاتی صنعت و رفع نیازهای نیروی انسانی آن
    بسط و گسترش ارتباطات و همکاری ها با شرکتهای نفتی بین المللی جهت گسترش روش های نوین آموزشی در صنعت نفت کشور
    افزایش بهره وری با توجه به ظرفیت و مزیتهای موجود سازمان دستیابی به اهداف بلند مدت با بهره برداری بهینه از منابع

برای مشاهده دوره های تخصصی مورد نظر بر روی لینک های زیر کلیک کنید:

خانه مهندسی نفت ایران

خانه مهندسی شیمی ایران

خانه مهندسی مکانیک ایران

خانه مهندسی برق ایران

خانه مهندسی معدن ایران

" گامی تخصصی بسوی اشتغال در صنعت نفت کشور "

حاضرین در سایت

با ما در تماس باشید

1703 ویژه تهران بدون نیاز به پیش شماره

آدرس: تهران - بالاتر از میدان ولیعصر (عج) - نرسیده به زرتشت - روبروی سینما آفریقا - کوچه بهمبری - پلاک30

ایمیل: info@negareh.ac.ir

نماد اعتماد

logo-samandehi

نقشه گوگل

کپی رایت © 1397 نگاره. کلیه حقوق وب سایت محفوظ می باشد.

Template Design:Dima Group