با سلام حضور کلیه داوطلبین آزمون های آزمایشی "موسسه نگاره"

به استحضار تمامی داوطلبین محترم و گرامی آزمون های آزمایشی "موسسه آموزش عالی آزاد نگاره" می رساند، آزمون مرحله ششم (جامع اول) موسسه آموزش عالی آزاد نگاره رأس ساعت 8 صبح روز جمعه، 24 اسفند ماه 1397 در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

کلیه امور اجرائی و برگزاری آزمون ها در سراسر کشور بطور منظم در حال اجرا است و دفترچه سؤالات آزمون ، پاسخبرگ ها و ... مربوط به آزمون مرحله اول، به کلیه حوزههای نمایندگی ارسال شده است.

همچنین به اطلاع می‌رساند بهمراه داشتن کارت شناسایی در سر جلسه آزمون الزامی می باشد.

به منظور آگاهی کلیه داوطلبین ، از محل و زمان برگزاری آزمون های موسسه آموزش عالی آزاد نگاره در سراسر کشور ، جدول زیر ارائه می گردد:

تذکر بسیار مهم: کلیه اطلاعیه های شرایط برگزاری، اعلام نتایج، تحلیل سؤالات و ... آزمونهای آزمایشی در وبسایت موسسه آموزش عالی آزاد نگاره اطلاع رسانی خواهد شد و دیگر نیازی به تماس تلفنی و یا حضور فیزیکی داوطلبین گرامی نمی باشد.

حاضرین در سایت

کاربران
مطالب

نماد اعتماد

logo-samandehi

نقشه گوگل

کپی رایت © 1397 نگاره. کلیه حقوق وب سایت محفوظ می باشد.

Template Design:Dima Group