آزمون های آزمایشی
پرسش: هیچ سنجشی از درس خواندن خود ندارم. نمی‌دانم روندم صحیح است یا نه. نمی‌دانم در میان سایر داوطلبین در چه جایگاهی قرار دارم. پیشنهاد شما برای رهایی از این سردرگمی و هدفمند شدن مطالعه‌ام چیست؟

بهترین راه برای شما شرکت در آزمون‌های آزمایشی است.

پاسخ:غالب دانشجویان با محک زدن خود در آزمون‌های آزمایشی که توسط طراحان مطرح بوده و جامعه آماری بسیار بالایی دارد، سعی در سنجش نسبی خود دارند. شما نیز می‌توانید از این طریق پیش از کنکور از جایگاه نسبی خود در میان داوطلبان مطلع گردید.
با شرکت در آزمون‌ها شما قادر هستید نقاط ضعف خود را شناسایی نموده و پیش از رقابت اصلی کنکور، آن‌ها را اصلاح نمایید.
پرسش: آیا پیش رفتن با برنامه آزمون‌ها مهم است؟
پاسخ: به اتفاق نظر رتبه‌های برتر و تک رقمی دپارتمان پیش رفتن با برنامه آزمون‌ها بسیار مهم است. این امر سبب می‌شود که در زمان شرکت در آزمون‌ها نیز رتبه شما بسیار ناامید کننده و بد نباشد...
همچنین حتی اگر در آزمون‌ها شرکت نمی‌کنید، بهتر است با زمان‌بندی آزمون‌ها جلو رفته تا از سایر رقبای اصلی کنکور عقب‌تر نباشید.

پیش رفتن با برنامه آزمون‌ها امری لازم و ضروری است.
پرسش: من در کنکورهای آزمایشی رتبه مناسبی نمی‌آورم... امیدی به مطالعه ندارم و حس می‌کنم شانسی برای قبولی‌ام نیست. آیا راهی به قبول شدنم هست؟

پاسخ: به طور کلی در زمان نزدیک به کنکور بسیاری از رتبه‌های برتر نیز این حس را دارند. بسیاری در این فکر هستند که هرچه مطالعه کرده‌اند، از خاطرشان رفته... نیمه دوم پاییز به بعد، فصل ریزش بسیاری از رقبای کنکور است. بسیاری از افرادی که ناامید شده‌اند دیگر از مطالعه دست کشیده و به سال آینده یا کار و سربازی فکر خواهند کرد! این یعنی شما حتی اگر پیشرفت هم نداشته باشید و ثبات در مطالعه داشته باشید، به واسطه ناامیدی سایر رقبا، نتایج بهتری در انتظار شما خواهد بود. پس رمز موفقیت در کنکور عدم ناامیدی است.

حتی رتبه یک هم روزهایی را برای استراحت دارد. برای آنکه کمی ریفرش شوید، حتماً زمان استراحتی را در برنامه خود بگنجانید.

حاضرین در سایت

با ما در تماس باشید

1703 ویژه تهران بدون نیاز به پیش شماره

آدرس: تهران - بالاتر از میدان ولیعصر (عج) - نرسیده به زرتشت - روبروی سینما آفریقا - کوچه بهمبری - پلاک30

ایمیل: info@negareh.ac.ir

نماد اعتماد

logo-samandehi

نقشه گوگل

کپی رایت © 1397 نگاره. کلیه حقوق وب سایت محفوظ می باشد.

Template Design:Dima Group