طرح اصلاحیه اجرای قانون سنجش و پذیرش دانشجو برای اجرا در سال 95 به کمیسیون ارجاع شد

• مجلس برای دومین بار طرح دوفوریتی اصلاحیه اجرای قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب سال 92 برای اجرا در سال 95 را به کمیسیون آموزش بازگشت داد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه 21 اردیبهشت) طرح دوفوریتی اصلاحیه اجرای قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب سال 1392 برای اجرا در سال 1395 را جهت بررسی بیشتر به کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری ارجاع کردند.

بر اساس این گزارش نمایندگان مجلس با 124 رای موافق، 43 رای مخالف و 5 رای ممتنع از مجموع 217 رای طرح دوفوریتی مزبور را که مواد یک، سه و پنج قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور را اصلاح می‌کرد، به کمیسیون تخصصی بازگشت دادند.

به گزارش خبرنگار فارس، این دومین بار است که طرح دوفوریتی اصلاحیه اجرای قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب سال 1392 برای اجرا در سال 1395 پس از طرح در صحن علنی مجددا به کمیسیون آموزش و تحقیقات و فناوری ارجاع می‌شود.