زمان آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد و دکتری سال 1396 دانشگاه آزاد

• معاون آموزشی دانشگاه آزاد گفت: مهلت ثبت نام برای شرکت در تکمیل ظرفیت دوره های دکتری و کارشناسی ارشد این دانشگاه برای سال ۹۶ از روز سه شنبه ۱۱ مهر آغاز می شود.

علیرضا رهایی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: روز گذشته جلسه شورای سنجش و پذیرش وزارت علوم برگزار شد و در این جلسه با درخواست دانشگاه آزاد برای ثبت نام تکمیل ظرفیت دوره های کارشناسی ارشد و دکتری سال ۹۶ این دانشگاه موافقت شد.

وی افزود: روز دوشنبه 10 مهر جزئیات مربوط به ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت دوره های دکتری و کارشناسی ارشد سال ۹۶ این دانشگاه از سوی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه اعلام خواهد شد.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد تاکید کرد: بنابراین فرآیند ثبت نام تکمیل ظرفیت دوره های دکتری و کارشناسی ارشد سال ۹۶ این دانشگاه از صبح روز سه شنبه ۱۱ مهرماه آغاز می شود.

رهایی تاکید کرد: ظرفیت تعیین شده برای تکمیل ظرفیت دوره دکتری این دانشگاه حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر است و کارشناسی ارشد نیز بیش از این آمار خواهد بود.