حاضرین در سایت

2 مهمان حاضر

زمان آغاز انتخاب رشته و اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوم (بهمن) کنکور کارشناسی ارشد سال 1391 دانشگاه آزاد PDF چاپ نامه الکترونیک
نوشته شده توسط negareh
سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۰۸

انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد برای بهمن‌ماه سال 91 از فردا آغاز می‌شود و تا ۲ دی‌ماه ادامه دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، ناصر اقبالی، رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد گفت: تمامی افراد حاضر در جلسه آزمون کارشناسی ارشد سال 91 این دانشگاه که در مرحله اول اعلام نتایج در شهریورماه موفق به پذیرش در واحدهای دانشگاه آزاد نشده‌اند و یا افرادی که در مرحله دوم اعلام نتایج پذیرفته شده‌اند، اما در واحد دانشگاهی محل پذیرش ثبت‌نام نکرده‌اند، مجاز به انتخاب رشته در مرحله تکمیل ظرفیت هستند.

وی بیان داشت: واجدین شرایط می‌توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد به نشانی www.azmoon.org ،کارت اعتباری 12 هزار تومانی را خریداری کرده و نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کند.

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: داوطلبان می‌توانند 10 کد رشته محل را بر اساس علاقه انتخاب کرده و در سایت ثبت‌نام کنند.

اقبالی تأکید کرد: انتخاب و پذیرش واجدین شرایط صرفا بر اساس نمره کل و اولویت‌های 10 ‌گانه داوطلبان صورت می‌گیرد، لذا از داوطلبان خواسته می‌شود در اولویت‌بندی خود بر اساس علاقه دقت لازم را به کار گیرند.

وی به داوطلبان توصیه کرد: داوطلبان لازم است قبل از خرید کارت اعتباری به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی مراجعه کرده و از پذیرش تکمیل ظرفیت رشته محل مورد نظرشان مطمئن شوند و بعد از آن اقدام به خرید کارت اعتباری کنند، زیرا در غیر این صورت امکان استرداد وجه ثبت‌نام وجود ندارد و علاقه‌مندان متضرر می‌شوند.

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت: اعلام نتایج پذیرفته‌شدگان مرحله تکمیل ظرفیت نیمسال دوم، در نیمه دوم دی‌ماه اعلام خواهد بود و این داوطلبان از بهمن‌ماه سال جاری مشغول به تحصیل می‌شوند.

منبع : فارس