سهمیه شاگرد اولی در آزمون کارشناسی ارشد

• بر اساس مفاد آیین‌نامه پذیرش با آزمون استعدادهای درخشان در دوره‌های کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) و کارشناسی ارشد به شماره ۲۱/۷۷۸۹۷ مورخ ۱۳۹۳/۵/۵ شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که به کلیه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی نیز ابلاغ شده است، برخی از شرایط تسهیلات برگزیدگان علمی دوره کارشناسی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی آیین‌نامه مذکور به شرح زیر است:

براساس آیین نامه مذکور افراد حائز شرایط زیر، حداکثر تا یک سال تحصیلی پس از زمان دانش آموختگی (و صرفاً برای یک بار) در صورت شرکت در آزمون و کسب حدنصاب علمی حداقل ۹۰ % نمره آخرین فرد پذیرفته شده در هر کدرشته محل توسط سازمان سنجش به یکی از دانشگاه‌ها معرفی می شوند.

۱- برگزیدگان رتبه‌های اول تا پانزدهم مرحله نهایی المپیادهای علمی  دانشجویی.

۲- دانشجویان نمونه کشوری در دوره کارشناسی با معرفی سازمان امور دانشجویان.

۳- رتبه‌های اول تا سوم نهایی جشنواره‌های خوارزمی، جوان خوارزمی، رازی، ابن سینا و فارابی در دوره کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته با مشارکت حداقل ۵۰% در دستاورد حائز رتبه.

۴- دانش‌آموخته رتبه اول دوره کارشناسی پیوسته در بین دانشجویان هم‌رشته و هم‌ورودی که طی هشت نیمسال تحصیلی دانش‌آموخته شده است.

۵- دانش‌آموخته رتبه اول دوره کارشناسی ناپیوسته در بین دانشجویان هم‌رشته و هم‌ورودی که طی چهار نیمسال تحصیلی دانش‌آموخته شده است.

لازم به ذکر است سازمان سنجش حداکثر معادل ۱۰ % ظرفیت (با تقریب اضافی) در هر کدرشته محل تحصیل دوره بالاتر را بر اساس اولویت نمره و انتخاب رشته متقاضیان به حائزین شرایط اختصاص خواهد داد.