ضرورت کنترل پذیرش دانشجویان دکتری در دانشگاه‌ها

• معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم،تحقیقات و فناوری بر ضرورت کنترل پذیرش دانشجویان دکتری در دانشگاه‌ها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، دکتر وحید احمدی در نشست «بررسی برنامه‌های پژوهش و فناوری استان اردبیل» در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: طرح آمایش آموزش عالی در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب و ابلاغ شده است.

وی با تاکید بر ارتقای کیفیت، نظام‌دهی و سازماندهی در حوزه آموزش و پژوهش دانشگاه‌ها، افزود: متاسفانه در دوره‌های گذشته توسعه کمی به حدی بوده که دچار معضل شده است.

دبیرکل شورای عالی عتف با بیان اینکه ۴٫۸ میلیون نفر از جمعیت ایران جمعیت دانشجویی است، تصریح کرد: آیین‌نامه مقابله با تخلفات نیز تدوین شده است که امید می‌رود در مجلس جدید به تصویب برسد تا با متخلفان برخورد شود.

احمدی افزود: در این آیین‌نامه معاونین پژوهشی باید با دانشجویان و اساتید متخلف برخورد کنند.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر کنترل پذیرش دانشجویان دکتری در دانشگاه‌ها، خاطرنشان کرد: در حال حاضر سیاستی که دنبال می‌کنیم، این است که اگر استادی دارای طرح تحقیقاتی باشد، بتواند دانشجوی دکتری داشته باشد.