اظهارنظر وزیر علوم پیرامون کنکور دکترای دانشگاه آزاد

• وزیر علوم با اشاره به اعمال مدیریت‌ منطقه‌ای در سطح‌بندی دانشگاه‌ها، گفت: برنامه سطح بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در آینده نزدیک ابلاغ می‌شود.

محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  در رابطه با اینکه آیا کنکور دکترای سال آینده، آخرین کنکور دانشگاه آزاد است، گفت: در حال حاضر در دانشگاه‌های دیگر هم دوره دکتری را به صورت متمرکز آزمون عمومی و زبان برگزار می‌کنند و تمام مراحل پذیرش در اختیار خود دانشگاه‌ها است.

وی همچنین در رابطه با سطح‌بندی دانشگاه‌‌ها افزود: دانشگاه‌های ما به 10 منطقه تقسیم شده‌اند که در این تقسیم بندی مدیریت‌های منطقه‌ای اعمال می‌شود که بعد از آن برنامه سطح‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در آینده نزدیک ابلاغ می‌شود.

وی در زمینه بازنگری رشته‌های تحصیلی نیز تاکید کرد: در سال گذشته بخش عمده‌ای از بازنگری رشته‌های تحصیلی انجام و مقرر شد تا 600 رشته تحصیلی بازنگری شود اما 452 رشته بازنگری شد و بازنگری مابقی رشته‌های تحصیلی نیز در حال بررسی و نهایی شدن است.

تلفن    88895070

WWW.Negareh.ac.ir