کارگاه تخصصی اقتصاد و تحقیق در عملیات (صادقین - سپندار)

• کارگاه تخصصی اقتصاد و تحقیق در عملیات (صادقین - سپندار)

این کارگاه صرفا جهت معرفی بوده و رایگان می باشد

اقتصاد یکی از کلیدی ترین دروس کنکور ارشد مدیریت در همه گرایش ها به حساب می آید و کم توجهی و درصد پایین در این درس می تواند آسیب جدی به رتبه داوطلبین وارد نماید.به همین خاطر در سالهای اخیر شاهد آن هستیم که معمولا موسسات مختلف کلاس های پر جمعیتی را برای این درس برگزار می کنند.

از این رو موسسه نگاره هم از قافله عقب نمانده و با تکیه بر دانش و توان علمی برجسته ترین استاد این حوزه یعنی دکتر علی صادقین اقدام به برگزاری کارگاه رایگان برای این درس کلیدی کرده است.

کنکور 95 ثابت کرد دانشجویان حاضر در کلاس استاد صادقین از جمله موفق ترین داوطلبین کنکور در این درس بودند و بر خلاف دیگر اساتید که تاکیدشان بر یک یا دو درصد خیلی بالا و پنهان کردن درصدهای ضعیف بود ، امتیاز کلاس دکتر صادقین تعدد درصدهای بالای 60 در این کلاس بود که توان علمی و آموزشی دکتر صادقین را به همه ثابت کرد.

یکی دیگر از دروس کلیدی کنکور به خصوص برای دانشجویان مدیریت صنعتی درس تحقیق در عملیات نام دارد.متاسفانه در سالهای اخیر شاهد آن بودیم که بسیاری از داوطلبین بدون آنکه اطلاعات درست و کاملی از این درس داشته باشند،آن را به راحتی کنار گذاشته و به سوالات این درس پاسخ نمی دهند،در صورتی که بر خلاف تصورها کسب درصد معقول در این درس کار چندان دشواری نیست و باید به این نکته توجه داشت که پاسخگویی به سوالات طرح شده در کنکور به مراتب ساده تر از مطالب مطرح این درس در دانشگاه است .

موسسه نگاره هم قصد دارد به لطف توانایی های دکتر سپندار در این درس،اقدام به برگزاری کارگاه  رایگان نماید.

رزومه دکتر سپندار هم با کسب حدود 60 رتبه تک رقمی و دو رقمی توسط دانشجویان ایشان در کنکور 95 ، برکسی پوشیده نیست.

و در آخر از همه داوطلبین کنکور 96 دعوت می کنیم جهت آشنایی با دو درس اقتصاد و تحقیق در عملیات  و نحوه مطالعه این دروس و همچنین آشنایی با فضای کلاس و نحوه تدریس این اساتید در کارگاه رایگان 20 تیر ماه حضور به عمل بیاورند.

تلفن رزرو کارگاه 88895070