سال متفاوت کنکور ارشد مدیریت- رقابت برابر

• سال متفاوت کنکور ارشد مدیریت- رقابت برابر

وقتی صحبت از عدالت آموزشی می شود اولین چیزی که جلوی چشمانتان می آید چیست؟
    اوج بی عدالتی که تعداد معدودی از 63 هزار متقاضی کنکور ارشد مدیریت به واسطه دسترسی به اساتید، رانت های اطلاعاتی، کلاس های مناسب و امکانات آموزشی می توانند شانس خود را برای موفقیت در کنکور افزایش دهند.
    وقتی امسال به کارنامه دانشجویان نگاره ای و رتبه های بسیار زیادی که کسب کرده بودند نگاه می کردیم اولین نکته این بود که اگر می توانستیم به دانشجویان سراسر کشور نیز خدمتی بدهیم آنگاه تمام رتبه های برتر نگاره ای می شدند. آن موقع بود که در یک فضای برابر تنها توانایی ها و هوشمندی سر جلسه و تلاشهای فردی قبل از آن نتیجه کنکور را مشخص می ساخت و در آن صورت تازه مفهوم عدالت به معنای واقعی بازهم نه اینکه کاملا پیاده شود بلکه   نزدیک تر به آن چیزی می شود که انتظار داریم.
    امسال سال برابری همگان است و هرآنکس که قصد بر موفقیت داشته باشد را برای رسیدن به هدفش کمک خواهیم کرد. اگر به فلسفه نگاره نگاه کنید مشاهده می کنید که نگاره در فضایی وارد نمی شود مگر اینکه بهترین خدمت را به دانشجویانش بدهد این را می توان در اساتیدی که نگاره برای تدریس حضوری انتخاب نموده است، در تیم مشاوره بسیار حرفه ای این موسسه، آزمونهای آزمایشی که سال گذشته برای اولین بار راه اندازی شد و امسال انشالا به بالاترین جامعه آماری توامان با کیفیت بهینه سوالات و شبیه سازی تراز کنکور خواهد رسید. دلیل آن هم یک چیز مشخص است در آماری که گرفته شد بیش از 73 درصد ثبت نامی های نگاره از طریق دوستانشان با موسسه آشنا شده بودند و این یعنی اعتماد، اعتمادی که بر مبنای کیفیت و انسانیت ساخته شده است، اعتمادی که به دلیل دید متفاوت مدیران موسسه که همگی از رتبه های برتر کنکورهای سال خود بوده اند نشات می گیرد.
    لذا نگاره وارد فضای آموزشی برای شهرستان های کل کشور شده است و در این راه پس از بنچ مارک روی بیش از 7 نمونه موفق آموزش راه دور، بهترین مورد انتخاب و سپس اساتیدی که اختصاصی برای  آموزش از راه دور، آموزش دیده و مهارت های لازم جهت بهبود کارایی و اثربخشی این کلاس ها را گذراندند و فرایند طوری بنا گردید که یک فرد تنها اگر این دوره جامع را بگذراند بی نیاز از هرگونه کتاب و جزوه و ... خواهد شد و انشالا می تواند بهترین نتایج را نیز کسب کند.
     روز 4شنبه روز بزرگی برای آموزش این مرز و بوم است تا یکی از موسسات آموزش عالی برخلاف فضای موجود به جای توجه صرف به مسائل مادی، مسئولیت اجتماعی خود را در قبال دانشجویان انجام دهد تا شاید از این طریق بنیان گذار سبکی نو از آموزش باشد.
    انشالا در حاشیه همایشی آنلاینی که در راستای آشنایی با کنکور و استراتژی های آن گذاشته شده است به مدت 10 دقیقه نیز راجع به این سیستم توضیحاتی داده خواهد شد. لذا همایش روز چهارشنبه مورخ 5/6 را از دست ندهید و اگر تا کنون ثبت نام نکرده اید حتما از طریق لینک زیر ثبت نام نموده و انشالا سفیران ما در میان دانشجویان و همکلاسان خود باشید، سفیرانی که وجدان و عشق را برای سایرین می برند.

لینک گروه پرسش و پاسخ تلگرامی با حضور اساتید ورتبه های برتر کنکور: