تجمیع آزمون کارشناسی ارشد 1396 آزاد و دولتی

• تعداد بازدید: 1906
  • آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال تحصیلی ۹۶ -۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی در کنکور دولتی ادغام شد.

رییس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با خبرگزاری مهر گفت: کنکور های پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد با دانشگاه های وابسته به وزارت علوم و وزارت بهداشت تجمیع شد اما شیوه پذیرش منوط به ابلاغ شیوه نامه است

دکتر ابراهیم خدایی افزود: شورای سنجش و پذیرش تحصیلات تکمیلی در جدیدترین جلسه خود این تصمیم را اتخاذ کرد.

وی ادامه داد: بر این اساس یک کنکور سراسری در مقطع کارشناسی ارشد برگزار می شود و دانشگاه آزاد نیز از طریق همین کنکور پذیرش خواهد داشت. همچنین در مورد رشته های علوم پزشکی نیز وزارت بهداشت یک آزمون کارشناسی ارشد برگزار می شود و دانشگاه آزاد از طریق آن پذیرش دانشجو می کند.

خدایی خاطرنشان کرد: در خصوص سنجش تصمیم نهایی برگزاری یک آزمون کارشناسی ارشد است اما در مورد روند پذیرش و اینکه آیا فرم انتخاب رشته مستقل برای دانشگاه آزاد وجود داشته باشد یا خیر، منوط به تصویب شیوه نامه پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی است.

وی افزود: دانشگاه آزاد در همین زمینه پیشنهاداتی به شورای سنجش و پذیرش تحصیلات تکمیلی ارائه داده است که این پیشنهادات بررسی می شود و پس از تصویب نهایی شیوه نامه این موضوع نهایی می شود.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اظهار داشت: شورای سنجش و پذیرش تحصیلات تکمیلی در نهایت تا آبان ماه شیوه نامه اجرایی را به دانشگاه ها ابلاغ می کند.