تقدیر از ۴۰ دانشجوی نمونه کشوری

• معاون دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: ۴۰ نفر از دانشجویان نمونه کشوری از وزارتخانه های علوم و بهداشت تقدیر می شوند.

ابوالحسن ریاضی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به زمان برگزاری مراسم دانشجویان نمونه کشوری گفت: فرایند دانشجویان نمونه در دانشگاه ها انجام شده و به ستاد نیز اعلام شده است.

وی ادامه داد: اعضای هیات داوری در پنج گروه تخصصی تشکیل و پرونده های ارسالی دانشگاه ها توسط اعضای هیات داوران بررسی شد.

معاون دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان وزارت علوم افزود: در حال حاضر فهرست وزارت علوم تکمیل شده و تا آنجا که من اطلاع دارم فهرست وزارت بهداشت نیز تکمیل شده و پیشنهاد شده از ۴۰ نفر از دانشجویان نمونه کشوری تقدیر شود.

وی درباره زمان برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان نمونه کشوری نیز گفت: پیشنهادی که ما ارایه داده ایم، برگزاری مراسم در هفته اول اسفند ماه است و منتظریم تا در صورت پاسخ مثبت دفتر ریاست جمهوری مراسم را برگزار کنیم.