بازگشت دانشگاه علمی کاربردی به ماموریت اصلی/ برنامه آینده دانشگاه

• رئیس دانشگاه علمی کاربردی گفت: بازگشت این دانشگاه به ماموریت اصلی خود که تربیت نیروی مهارتی است از اهداف اصلی در برنامه ریزی ها است.

محمدحسین امید در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: برنامه داریم با تعیین اولویت ها و شاخص های آموزشی و پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی را به ماموریت اصلی خود که تربیت نیروی مهارتی و فنی و حرفه ای است سوق دهیم.

وی افزود: در مراکز آموزشی این دانشگاه آموزش به نوعی محصول جانبی بشمار می رود و باید پژوهش های کاربردی و انتقال فناوری اولویت قرار گیرد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: باید در ستاد و مراکز آموزشی این دانشگاه در زمینه پژوهش و فناوری سرمایه گذاری جدی صورت گیرد تا شاهد راه اندازی مراکز و واحدهای فناوری در کنار مراکز آموزشی باشیم.

امید اظهار داشت: مراکز این دانشگاه باید بیشتر از اینکه به موضوع آموزش بپردازند در زمینه پژوهش و فناوری فعالیت کنند.