اطلاعیه سازمان سنجش در مورد ویرایش اطلاعات داوطلبان کنکور ارشد

• بدين‌وسيله‌ به ‌اطلاع‌ آن دسته از داوطلبان شركت كننده در آزمون‌ ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته) سال 1395 و بيست و يكمين دوره المپياد علمي دانشجويي كشور كه در زمان مقرر (از تاريخ 94/9/16 لغايت 94/9/25) در آزمون مزبور ثبت‌نام نموده‌اند مي‌رساند، اطلاعات ثبت‌نامي داوطلبان از روز دوشنبه مورخ 94/12/3 لغايت روز چهارشنبه 94/12/5 بر روي پايگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. لذا كليه متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما و اصلاحات جدول ذيل نسبت به مشاهده و كنترل اطلاعات ثبت‌نامي خود اقدام و در صورت تمايل نسبت به ويرايش اطلاعات اقدام نمايند.

ضمناً به منظور مساعدت و همراهي با داوطلباني كه در مهلت مقرر موفق به ثبت‌نام در آزمون نگرديده‌اند، ترتيبي اتخاذ گرديده كه در بازه زماني فوق(94/12/3 لغايت 94/12/5)، اين دسته از متقاضيان نيز بتوانند نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند.

جدول اصلاحيات دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شركت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته) سال 1395

كدرشته امتحاني

نام رشته امتحاني

مورد و يا موارد اصلاحي

مجموعه الهيات و معارف اسلامي (1)

رديف رشتة 11 با عنوان علوم قرآن و حديث به دليل تكراري بودن با رديف رشته 1 حذف مي‌شود.

مجموعه حقوق

با عنايت به اجرايي شدن قانون آيين دادرسي كيفري مصوب 4/12/1392 مجلس شوراي اسلامي، سؤال‌هاي درس 13 «آيين دادرسي كيفري» براساس قانون جديد و اصلاحية آن طراحي خواهد شد.

رشته‌‌هاي رديف 27 با عنوان حقوق هوايي و رديف 28 با عنوان حقوق پزشكي به دليل عدم پذيرش توسط دانشگاه‌هاي پذيرنده در آزمون سال 1395، حذف مي‌شوند.

مجموعه زيست شناسي ـ علوم سلولی و مولکولی

رديف رشتة 8 با عنوان زيست فناوري گرايش صنعت و محيط زيست به دليل عدم پذيرش توسط دانشگاه‌هاي پذيرنده در آزمون سال 1395 حذف مي‌شود.

مهندسي صنايع

كد ضريب گرايش‌هاي: 4) سیستم‌های مالی، 5) لجستیک و زنجیره تأمین و 6) مدیریت پروژه به كد ضريب «4» اصلاح مي‌گردد.

مجموعه مهندسي منابع طبيعي ـ چوب

رديف رشتة 6 با عنوان طراحي و مهندسي چوب به دليل عدم پذيرش توسط دانشگاه‌هاي پذيرنده در آزمون سال 1395 حذف مي‌شود.

مجموعه كشاورزي ـ بيماري شناسي گياهي

عنوان صحيح رديف رشتة دوم ريزكرم‌شناسي است.