امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت دکتری و تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۴ دانشگاه آزاد

• تعداد بازدید: 2042
  • مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت دکتری و  کارشناسی ارشد ۱۳۹۴ دانشگاه آزاد اسلامی بدون احتساب تمدید احتمالی، امروز به پایان خواهد رسید.

ثبت نام تکمیل ظرفیت مقطع دکتری و کارشناسی ارشد ۹۴ دانشگاه آزاد اسلامی که از روز یکشنبه ۴ بهمن ماه آغاز شده، تا ساعت ۲۴ امشب ۱۰ بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

دکتر بهروز دانشیان با اعلام این خبر گفت:کلیه داوطلبان حاضردر جلسه آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۴ دانشگاه آزاد اسلامی متناسب با رشته امتحانی، می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org  نسبت به انتخاب حداکثر ۲۰ رشته محل/دانشگاهی اقدام نمایند.

رئیس مرکز سنجش و پذیرش تاکید کرد :تسهیلات لازم به منظور ویرایش رشته/محل های انتخابی متقاضیان تا پایان زمان ثبت نام فراهم می باشد.