کتب درسی دانشگاهی استانداردسازی می شوند

• معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: پروژه استاندارد سازی کتب درسی دانشگاهی در شورای توسعه پژوهش و فناوری در علوم انسانی تصویب شده است.

وحید احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در شورای توسعه پژوهش و فناوری علوم انسانی ۱۲ پروژه تصویب شده است که پروژه استاندارد سازی کتب درسی دانشگاهی نیز جدیدا در این شورا مصوب شده است.

وی افزود: براساس این پروژه سازمان سمت وظیفه دارد تا کتب درسی دانشگاهی را استاندارد سازی کند.

معاون پژوهشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: این پروژه تمامی کتب درسی دانشگاهی را شامل می شود.

احمدی تاکید کرد: قرار است فاز مطالعاتی این پروژه طی دو ماه انجام شود و پس از ارائه در شورای توسعه پژوهش و فناوری علوم انسانی فاز بعدی آن آغاز شود.

وی عنوان کرد: نتیجه این پروژه پس از تصویب در این شورا به عنوان یک دستورالعمل به دانشگاه ها ابلاغ خواهد شد.