ایجاد رشته دوم برای دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف / ارائه دو مدرک تحصیلی

• رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: رشته های میان رشته ای در این دانشگاه راه اندازی کردیم که آنها به عنوان رشته دوم دانشجویان بشمار می روند و دانشجویان با تحصیل در آن ۲ مدرک می گیرند.

محمود فتوحی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در دانشگاه صنعتی شریف رشته های میان رشته ای در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد طراحی شده است که دانشجویان می توانند آنها را به همزمان با تحصیل خود به عنوان رشته دوم انتخاب کنند.

وی افزود: به طور مثال دوره اقتصاد و کارآفرینی در این دانشگاه به عنوان رشته دوم دانشجویان راه اندازی شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف خاطرنشان کرد: برنامه داریم در سال جاری رشته های میان رشته ای مهندسی زیستی و فیزیک پزشکی را نیز راه اندازی کنیم.

فتوحی اظهار داشت: دانشجویان با گذراندن رشته دوم در زمان تحصیل خود پس از فارغ التحصیلی دو مدرک دریافت می کنند.