زمان برگزاری جشنواره دانشجویان نمونه تغییر کرد

• رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از به تعویق افتادن زمان برگزاری جشنواره دانشجویان نمونه سال ۹۶ خبر داد و گفت: این مراسم نیمه اول اسفند ماه برگزار خواهد شد.

دکتر مجتی صدیقی در گفت و گو با ایسنا، ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: در حال حاضر کار انتخاب دانشجویان نمونه سال ۹۶ در دو وزارت خانه بهداشت و علوم به پایان رسیده  و در حقیقت لیست افراد معرفی شده آماده است و در این مراسم ۲۷ نفر به عنوان دانشجوی نمونه کشوری برگزیده خواهند شد.

وی در ادامه از تغییر زمان بزگراری جشنواره دانشجوی نمونه خبر داد و گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده قرار بر این بود که این مراسم در نیمه اول بهمن ماه برگزار شود اما به دلیل عدم هماهنگی‌ها این مراسم به تعویق افتاد و دانشجویان نمونه نیمه اول اسفند با حضور دکتر جهانگیری معاون اول رییس جمهور معرفی و تقدیر می‌شوند.

رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: ثبت نام "بیست و ششمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه" که از نیمه دوم مهرماه آغاز شده بود، روز چهارشنبه سوم آبان ماه پایان پذیرفت و در مجموع ۴ هزار و ۶۲۴ نفر ثبت نام کردند که تنها ۱۶۱۶ نفر موفق شدند مدارک خود را در سامانه بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه ثبت کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: از کل تعداد ثبت نام کنندگان بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه، تعداد ۱۰۶۱ نفر آنها از دانشجویان دانشگاه‌های وزارت علوم و تعداد ۵۵۵ نفر نیز از دانشجویان دانشگاه‌های زیر مجموعه وزارت بهداشت هستند.

رییس سازمان امور دانشجویان گفت: دانشگاه‌ها تا ۲۵ آبان ماه فرصت داشتند نتایج داوری خود را به وزارت خانه‌های بهداشت و علوم ارسال کنند تا در نهایت این داوری در سطح وزارتخانه صورت بگیرد .

وی تاکید کرد: بطور کلی تعداد ۹۱ نفر به مرحله دانشگاهی راه یافتند و به وزارت علوم معرفی شدند که پس از داروی مرحله کشوری تعداد ۲۷ نفر برگزیده می‌شوند.