تخفیف ویژه ثبت نام 4 مرحله آزمون آزمایشی جامع

• تعداد بازدید: 2041
    • پیشنهاد ویژه ثبت نام 4 مرحله آزمون آزمایشی جامع مؤسسه آموزش عالی آزاد نگاره

به مناسبت ایام دهه فجر مؤسسه آموزش عالی آزاد نگاره برای 22 نفر اولی که از تاریخ شنبه 17 بهمن ماه 1394 الی پنجشنبه 22 بهمن ماه سال 1394 اقدام به ثبت نام آزمون های آزمایشی جامع مؤسسه نمایند تخفیف ویژه ای در نظر گرفته است.
      به این ترتیب 22 نفر اولی که برای ثبت نام اقدام نمایند به جای پرداخت مبلغ
      360 هزار تومان، در این بازه زمانی می توانند تنها با پرداخت مبلغ 199 هزار تومان برای شرکت در 4 مرحله آزمون آزمایشی این مؤسسه ثبت نام نمایند.

دقیق ترین شبیه سازی کنکور سراسری کارشناسی ارشد ؛ طراحی سوالات توسط برترین اساتید کشور
      بالاترین جامعه آماری آزمون های آزمایشی با حضور دانشجویان دانشگاه های برتر کشور

"با بیش از 60 نمایندگی فعال در سراسر کشور"

توجه: با توجه به محدودیت تعداد افراد، داوطلبین محترم در اولین فرصت اقدام به ثبت نام نمایند.

جهت انجام ثبت نام به صورت حضوری و یا تلفنی با دفتر مرکزی دپارتمان در تهران و یا دفاتر نمایندگی‌های مؤسسه در سراسرکشور تماس حاصل فرمائید.