فراخوان پذیرش کارشناسی ارشد بدون آزمون 95 دانشگاه فردوسی مشهد

• دانشگاه فردوسی مشهد برای سال تحصیلی ۹۶ – ۹۵ دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون (استعداد درخشان) می پذیرد.

ثبت نام پذیرش بدون آزمون دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۱۳۹۵ آغاز شد. متقاضیان می توانند در یک بازه زمانی ۲ ماهه (تا ۳۰ فروردین ماه ۹۵) پس از تکمیل مدارک درخواستی، از طریق سامانه ثبت نام ارشد بدون آزمون دانشگاه فردوسی نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

شرایط و مدارک مورد نیاز جهت شرکت در این فراخوان به شرح زیر است:

شرایط ثبت نام:

1. ورودی های کارشناسی نیمسال اول ۹۱
    2. ورودی های کارشناسی نیمسال دوم ۹۰ بر اساس ضوابط پذیرش دانشگاه مربوط (به طور مثال دانشگاه…. پذیرفته شدگان نوبت دوم را در بهمن ماه ثبت نام می کند).
    3. حداکثر طی ۸ نیمسال فارغ التحصیل شوند
    4. پس از نیمسال هفتم حداقل ۱۱۵ واحد گذرانده باشد.
    5. پس از نیمسال هفتم از لحاظ معدل جزو ۱۰ درصد برتر هم کلاسی های خود باشد.
    6. متقاضیانی که در -۶- نیمسال فارغ التحصیل شوند. دانشگاه می تواند این گروه  را خارج ازظرفیت پذیرش کند.

مدارک موردنیاز:

1.  اسکن عکس
    2. اسکن صفحه اول شناسنامه
    3. اسکن کارت ملی
    4.  اسکن ریزنمرات تا پایان ترم ۷
    5.  اسکن گواهی رتبه که به تایید اموزش دانشگاه متقاضی رسیده باشد(اطلاعیه شماره ۵)
    6. اسکن مقالات چاپ شده ویا نامه پذیرش مقاله از مجلات معتبردانشگاهی
    7. اسکن گواهی شرکت در دوره اموزشی ویا  طرح و … که متقاضی در راستای رشته تحصیلی خود گذرانده باشد.
    8.  اطلاع از  ایمیل دانشگاهی(پسوند ac.ir.) دو تن از اساتیدی که با ایشان دروس اصلی راگذرانده باشند. جهت درج در قسمت خواسته شده.
    9.  مبلغ ۵۰۰/۰۰۰ ریال قابل پرداخت از درگاه پرداخت الکترونیکی موجود در سامانه ثبت نام

لازم به ذکر است دانشجویان دانشگاه فردوسی که دارای شرایط پذیرش هستند نیز باید از طریق سامانه ثبت نام اقدام نمایند.

توجه: چنانچه مشکلی در روند ثبت نام وجود داشت، متقاضیان می توانند از طریق ایمیل در ارتباط باشند: talent2@um.ac.ir