تحصیل 500 هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد

• نسبت دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد به کل دانشجویان این دانشگاه ۲۱٫۶ درصد است که بهمن سال ۹۴ این میزان به ۳۰٫۴ درصد رسیده است.

حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد و مقایسه آن با دانشجویان کل کشور، گفت: دانشجویان دانشگاه آزاد در مهرماه سال ۹۲ یک میلیون و ۶۳۶ هزار و ۸۱۸ نفر بودند که در بهمن ۹۴ به تعداد یک میلیون و ۶۲۶ هزار و ۸۰۹ نفر رسیدند.

وی افزود: نسبت دانشجویان دانشگاه آزاد به کل دانشجویان کشور در مهرماه سال ۹۲ حدود ۳۵٫۵ درصد بوده که در بهمن سال ۹۴ به ۳۴٫۵ درصد رسیده است.

میرزاده گفت: تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در مهرماه سال ۹۲، ۳۵۳ هزار و ۷۷۳ نفر بوده که در بهمن سال ۹۴ به ۴۹۴ هزار و ۲۶۲ نفر رسیده است.

رئیس دانشگاه آزاد اظهار داشت: نسبت دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد به کل دانشجویان این دانشگاه ۲۱٫۶ درصد بود که بهمن سال ۹۴ این میزان به ۳۰٫۴ درصد رسیده است. در حالی که هدف برنامه این دانشگاه این بود که در سال ۱۴۰۴ این میزان به ۳۰ درصد برسد.

رئیس دانشگاه آزاد ادامه داد: همچنین تعداد اعضای هیات علمی تمام وقت دانشگاه آزاد در مهرماه سال ۹۲، ۲۹ هزار و ۳۲۴ نفر بوده که این تعداد در بهمن سال ۹۴ به ۳۲ هزار و ۴۵۳ نفر رسیده است.

به گفته وی در نیمه دوم سال ۹۲ حدود ۴۵۰ عضو هیات علمی، در سال ۹۳، ۶۰۵ عضو هیات علمی و تا ۳۰ دی ماه سال ۹۴، یک هزار و ۸۹۰ عضو هیات علمی در دانشگاه آزاد جذب شدند.