گلایه دانشجویان واحد علوم و تحقیقات و پاسخ معاون دانشگاه/مشکلات پیگیری می‌شود

• برخی دانشجویان واحد علوم و تحقیقات نسبت به خدماتی که پیمانکاران این واحد دانشگاهی ارائه می‌دهند، گلایه داشتند، معاون واحد علوم و تحقیقات در این زمینه گفت: با اعتراض دانشجویان این مشکلات پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، بخشی از خدمات ارایه شده به دانشجویان از جمله سرویس تردد در دانشگاه، چاپ و تکثیر و سلف سرویس در واحدهای دانشگاهی به پیمانکاران واگذار می‌شود، پیمانکارانی که با مناقصه انتخاب می‌شوند.

طی تماس‌ تعدادی از دانشجویان درباره ارایه خدمات این پیمانکاران در واحد علوم و تحقیقات با خبرگزاری فارس و گله از عملکرد تعدادی از این پیمانکاران با عبدالمجید حلمی معاون مالی و اداری واحد علوم و تحقیقات گفت‌وگو کردیم.

حلمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، در رابطه با چگونگی واگذاری خدماتی نظیر بخش انتشارات دانشگاه به پیمانکاران گفت: این بخش‌ها از طریق مناقصه به افراد واگذار می‌شود و قراردادها نیز به طور معمول یک ساله است.

وی افزود: البته دانشگاه بر چگونگی فعالیت این واحدها نظارت دارد و عملکرد آن‌ها را ارزیابی می‌کند.

حلمی در رابطه با گلایه برخی دانشجویان از عملکرد پیمانکاران این واحد دانشگاهی گفت: دانشجویان در صورت اعتراض به عملکرد پیمانکاران می‌توانند در نامه‌ای به رئیس دانشگاه یا مدیرکل امور اداری اعتراض خود را اعلام کنند تا رسیدگی شود.

معاون واحد علوم و تحقیقات اظهار داشت: هر کدام از این واحدها به یکی از بخش‌های دانشگاه مربوط می‌شود که نامه اعتراض دانشجویان برای رسیدگی به همان بخش مربوط ارجاع و رسیدگی می‌شود.