about us2
aboute us

درباره ما

موسسه آموزش عالی آزاد نگاره به عنوان تنها ارائه‌دهنده خدمات تخصصی کنکور کارشناسی ارشد و دکتری رشته‌های مدیریت، حسابداری و MBA، مفتخر است که با تمرکز بر تجربه و رضایت دانش‌پذیران به عنوان اصلی‌ترین سرمایه خود به انتخاب اول دانشجویان تبدیل شود.
نگاره همواره با نگاهی نوآورانه و ارائه خدمات متمایز سعی کرده همراهی مطمئن و حرفه‌ای در مسیر موفقیت و رشد دانشجویان این مرز و بوم در تمامی نقاط کشور باشد و گواهِ این موضوع، موفقیت رتبه‌های برتر کنکور کارشناسی ارشد و دکتری در سال‌های اخیر هستند که با خانواده نگاره همراه بوده‌اند.
امیدواریم در ادامه این مسیر با دلگرمی به اعتماد شما و پشتوانه بیش از ۱۵ سال تجربه فعالیت تخصصی در این حوزه، مسیر عدالت آموزشی و ارائه خدمات با بالاترین کیفیت به بهترین نحو طی شود و افتخار خدمت به دانش‌پژوهان این سرزمین را داشته باشیم.
شعار همیشگی ما را فراموش نکنید، قبل از هر انتخابی، کافیست نگاره را مقایسه کنید.