نگاره پلاس

مسیر موفقیت در زندگی، بسیار پر فراز و نشیب است و افراد راه‌های مختلفی را برای رسیدن به اهداف خود انتخاب می‌کنند. یکی از این مسیرها که تاثیر بسیار زیادی در زندگی افراد و به خصوص در آینده شغلی آن‌ها دارد، کنکور کارشناسی ارشد است. فضای کنکور ارشد با کنکور کارشناسی تفاوت‌های بسیاری دارد؛ برای مثال گستردگی منابع محدودتر است، سوالات نسبتاً استانداردتر هستند و از همه مهمتر شما با نگرش هدفمندتری در این مسیر حرکت می‌کنید. کنکور کارشناسی ارشد مدیریت (کد ۱۱۴۲) و کارشناسی ارشد حسابداری (کد ۱۱۳۴) و همچنین کنکور دکتری مدیریت و کنکور حسابداری، با وجود دروسی مانند تئوری‌های مدیریت، بازاریابی، ریاضی و آمار، اقتصاد، مدیریت ریسک، مدیریت مالی، حسابداری مالی، حسابداری صنعتی، حسابرسی، تئوری حسابداری، استعداد تحصیلی و … دارای دشواری‌های خاص خود هستند و کسب نتیجه مطلوب؛ نیازمند برنامه‌ای دقیق و متناسب و همچنین مدیریت همه عواملی است که روی موفقیت شما اثرات مستقیم و غیرمستقیم دارند. عواملی مثل اطلاع از جامع‌ترین منابع، آشنایی با شیوه‌های مطالعه و مرور هر درس و آگاهی از روند و سبک سوالات کنکور در سال‌های اخیر، بسیار حیاتی بوده و شروط لازم برای عملکرد درخشان و رتبه‌ای عالی هستند؛ اما برخی عوامل نامحسوس مانند مباحث روانشناسی کنکور مانند مدیریت استرس و همچنین نکات ریز مشاوره‌ای، تفاوت‌ها را رقم می‌زنند و شما باید همه این عوامل را با هم در نظر بگیرید تا به موفقیت برسید؛ برای مثال مطالعه شما بدون داشتن تمرکز و ذهنی آرام، خروجی مفیدی نخواهد داشت.

ما در نگاره پلاس تلاش می‌کنیم تا با ارائه نکات درسی درباره مطالعه، مرور و تست‌زنی و …، نکات مشاوره‌ای و روانشناسی در راستای ایجاد شرایط مطلوب برای موفقیت در کنکور، ارائه آخرین اخبار حوزه کنکور و دانشگاه‌ها و همچنین بررسی رشته‌ها و آینده شغلی آن‌ها، شما را تا رسیدن به قله‌های موفقیت همراهی کنیم.